Verzend- en leveringsbeleid

Levertijd
In de Klerenwinkel hebben we 2 soorten producten. Doorlopende artikelen en campagne-artikelen. De doorlopende artikelen zullen we binnen een week versturen. De campagne-artikelen duren soms iets langer. Deze artikelen worden namelijk pas geproduceerd als de campagne is afgelopen. Wij zorgen dan dat de artikelen binnen 2 weken na afloop van de campagne bij de kopers zijn. Ook daar zitten weer variabelen in. Als wij het versturen, ligt het (als de bezorger ook meewerkt) binnen 2 weken op jouw deurmat. Maar als de initiatiefnemer van de campagne zelf de distributie wilt doen, dan neemt hij/zij contact met iedereen op om te laten weten hoe het zit met de distributie.

Bedenktijd/retour
De bestellingen bij de Klerenwinkel worden pas geproduceerd, als ze zijn besteld. Daarom is de kleding gecustomised en kan het in principe niet geruild worden. Hier zijn uitzonderingen op te maken. Als de maat niet klopt, heb je gewoonweg pech. Ook als het product tegenvalt. Maar als er een productiefout in zit, mag je natuurlijk gewoon contact met ons opnemen. Dan hebben we het over een vlek in je kleding, een scheve bedrukking of iets anders. Als je kleding ongedragen is, zullen wij hem zonder problemen omruilen voor hetzelfde kledingstuk in dezelfde maat.

Je kunt dan contact met ons opnemen via mailadres info@klerenwinkel.nl

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.