fbpx

Wie is De Klerenwinkel

Het is 2019, het begin van de Coronacrisis. Ik, Oene, was toen eigenaar van Textieldrukkerij Amsterdam. Van de een op de andere dag vielen alle bestellingen weg en kwamen er geen nieuwe meer. Wij stonden, net als vele andere bedrijven, helemaal stil. Daarbij vielen wij helaas ook buiten alle hulpregelingen, dus we stonden er helemaal alleen voor.

Maar in plaats van bij de pakken neerzitten, bedachten we een plan: Corona Sucks. Dit plan was erop gericht om de horeca een manier te bieden om steun te vragen aan hun achterban. Zij zetten een custom T-shirt in onze webwinkel en vragen daarmee steun aan hun achterban. Diezelfde achterban krijg op hun beurt een prachtig T-shirt in ruil voor hun donatie. Wij regelden de bedrukking en de verzending en de horecabaas stuurde ons een factuur. Win-win, want niet alleen de horecabaas had een extra zakcentje, wij hadden ook weer wat bestellingen.

In een maand tijd hebben we zo’n 1.500 T-shirts bedrukt en verstuurd. In totaal hebben we meer dan € 15.000 overgemaakt aan verschillende organisaties. Een succes, mogen we wel zeggen.

Na die succesvolle maand mocht de horeca gelukkig weer open. Maar dat betekende helaas wel het einde van Corona Sucks.

Inmiddels ben ik dus een nieuw bedrijf gestart: De Klerendrukkerij. Met een DTF-printer maak ik prachtige kleding. Maar het idee van Corona Sucks kon me toch niet loslaten. Hoe kan ik dit opnieuw neerzetten? Breder dan de vorige keer. Misschien ook voor particulieren. Dat lange nadenken heeft geresulteerd in De Klerenwinkel.

Oene

Dit is Oene, van origine producer en sinds 2009 mede-oprichter van Textieldrukkerij-Amsterdam. Je herkent hem aan zijn enthousiasme, creativiteit en eindeloze stroom aan toffe ideeën waaronder Corona Sucks

Rafiki en Dibbes

Trouw, loyaal én meestal moe. De beste beschrijving van dit vrolijke duo. Maar ondertussen wel de meest luie én gezellige werknemers die je je kunt wensen.